2020 – Coranatijden

Aangepast reizen

Door het Coronavirus vielen alle plannen voor 2020 in het water.

Onze hoofduitstap naar Sicilië in mei werd noodgedwongen geannuleerd gezien alle grenzen gesloten waren en reizen helemaal niet mogelijk was. Deze reis is intussen wel verplaatst naar dezelfde periode in 2021.  Later zal die reis andermaal verplaatst worden naar 2022.

Een andere korte uitstap eind augustus naar Oostenrijk (Mittersill) zou mogelijks wel lukken.
Bij het schrijven van dit bericht (begin juli 2020) kunnen we wellicht zonder problemen naar Oostenrijk rijden en het “Ferienhotel Pass Thurn” is open.

Corona blijft moeilijk doen. Op 29 juli besluiten we om ook deze reis niet te laten doorgaan omdat de toestand in Duitsland en Oostenrijk te onzeker is. We vertrouwen het niet om plots vast te zitten in Oostenrijk door een plotse lockdown en dan niet terug thuis te geraken. Gelukkig is het reisbureau Traveldeal.be onmiddellijk akkoord om ons een voucher te bezorgen tot volgend jaar 2021. Oostenrijk zal niet weglopen.

Maar het is toch moeilijk om geen uitstapje te kunnen maken, hoe klein ook. Zo ga ik op zoek naar een klein alternatief in België. Op 09 augustus boek ik dan een midweek naar Lanaken voor het einde van de maand. Dat wordt dan toch iets. De fietsen nemen we ook mee. Hopen maar op wat mooi zomerweer.

2 Antwoorden op “2020 – Coranatijden”

 1. Bernard en Rita

  Dag Doris en Georges, leuk om jullie opnieuw te kunnen volgen op deze reisblog. Het wordt anders dan anders, maar probeer er toch maar het beste van te maken. Hopelijk blijft het weer goed want hier is het maar triestig.
  Veel plezier in Oostenrijk.
  Bernard en Rita

 2. Bernard en Rita

  Hoi Georges en Doris, toch weeral mooie dingen gezien blijkbaar. Heel mooie foto’s van de berg die jullie “beklommen” hebben en de kloof die jullie bezocht hebben. Zo kunnen wij opnieuw meegenieten van al het moois op jullie reis. Nog veel plezier.
  Groetjes
  Bernard en Rita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *